Hästjuridik

Ordet hästjuridik är omfattande, vi på Juridika har stora erfarenheter och gedigna kunskaper när det handlar om tvister, avtal, att sälja eller köpa häst, uppställning och andra typer frågor.

Sälja häst

Ska Du eller Ditt företag sälja häst?
Det är en stor och viktig affär, där det är viktigt att ha kunskap om vilka lagar som gäller och hur ett avtal ska formuleras. Det hjälper vi på Juridika till med.

Köpa häst

Att köpa häst är och ska vara roligt! Det är viktigt att Du som köpare känner Dig trygg i ditt hästköp och därför är det bra att ha kunskap om de viktigaste juridiska frågorna. Vi på Juridika hjälper Dig vidare.

Hästföretagare

Att vara hästföretagare innebär ett stort ansvar, både mot verksamheten och gentemot kunderna. Vi kan bli Din juridiska kompanjon – allt efter de behov som Ditt företag har.

Tvist

Vad händer om det blir fel? De flesta hästköp blir lyckade, men det kan hända att det är någonting som inte fungerar.
Vi hjälper Dig att undvika fallgroparna.

Uppstallning

Oavsett om Du har Din häst uppställda eller driver ett inackorderingsstall är det viktigt att veta vilka regler som gäller. Vi på Juridika guidar Dig vidare.

Juridik för företagare

Låt oss ta hand om juridiken i ditt företag så att Du kan fokusera på det som Du kan bäst – hästarna.

Hur kan vi hjälpa Dig?

Välkommen till oss på Juridika. Förutom spetskompetens och gedigen erfarenhet erbjuder vi Dig personlig service och individuell rådgivning. Vi är Din jurist i Skåne, men  tar oss an uppdrag över hela Sverige. Kontakta oss gärna för mer information.