Företagsjuridik

Libra är juridiktjänsten som finns tillgänglig när NI behöver det och som utformas efter just Ert företags behov. 

Juridik för företagare

Vi erbjuder olika abonnemang med vår juridiktjänst Libra, speciellt framtaget för dig som är hästföretagare. Du överlåter juridiken i ditt företag till oss och Du kan fokusera på det som du är bäst på – hästarna.

Juridik för hästägare och hästföretagare är en omfattande fråga, men vår tjänst är utformad efter de behov som Ditt företag har och finns lättillgänglig när Du behöver den. Vi på Juridika kan vara ett stöd till Ditt företag eller agera som Ditt företags juridiska avdelning och sköta all juridisk kommunikation med företagets kunder. Dessutom erbjuder vi en medelväg, ett samarbete som landar någonstans däremellan.

 

Juridik för hästägare och hästföretagare

Vi erbjuder olika abonnemang med Libra, vårt paket med juridik för hästägare och hästföretagare. Där kan det exempelvis ingå:

Avtalsrätt
Försäkringsrätt
Tvistelösning
Inkasso
Fastighetsrätt
Familjerätt till personalen
Hantera affärsmöten

I samtliga abonnemang ingår ett årligt möte och en genomgång av företagets behov, samt ett nyhetsbrev med information om vad som händer kring ämnet ” juridik för hästägare och hästföretagare”.

 

Hur kan vi hjälpa Dig?

Välkommen till oss på Juridika. Förutom spetskompetens och gedigen erfarenhet erbjuder vi Dig personlig service och individuell rådgivning. Vi är Din jurist i Skåne, men  tar oss an uppdrag över hela Sverige. Kontakta oss gärna för mer information.